Assistent Store Manager

31 May 2024

Vacancy expired!

Ben jij klaar om met de Store Manager het winkelteam te motiveren en te coachen? En ervoor te zorgen dat jouw team het beste kan verkopen en hierdoor onze klanten de beste winkelervaring bezorgt?

Dan ben jij misschien wel de Assistent Store Manager die wij zoeken!

WAT WIJ JOU BIEDEN

JYSK wil binnen Retail de eerste keuze zijn als werkgever voor kandidaten en jij krijgt de kans om je daarbij aan te kunnen sluiten! Wij zijn dynamisch, jij wordt gehoord en betrokken binnen onze organisatie en jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Daarnaast krijg je als JYSK ambassadeur:De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door goede trainingen en begeleiding. Lees hier meer over onze mogelijkheden om te ontwikkelen.Onderlinge wedstrijden tussen onze winkels met aantrekkelijke prijzen  Concurrerende bonussenFlexibel werkrooster om werk, familie en vrije tijd goed te combineren20% korting op producten van JYSK en Lars Larsen Group  PensioenverzekeringTeamuitjes en een jaarlijks personeelsfeest25 vakantiedagenWAT JOUW VOLGENDE FUNCTIE INHOUDTSamen met de Store Manager ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de winkelroutines, het klaar maken van de winkel voor klanten en het behalen van geweldige verkoopresultatenJe belangrijkste taken bestaan uit het zorg dragen voor de wekelijkse campagnes, de verkoophouding van het team en het creëren van een positieve, energieke omgeving waarin je team werktIn lijn met onze JYSK Leadership Values ondersteun je de Store Manager door goede communicatie en jullie team op te leiden en te coachenJe traint je collega’s door de klant centraal te leren zetten en hoe in te spelen op de klantbehoeftenJe laat je niet afschrikken door fysiek werk en geeft het goede voorbeeld door te verkopen en de werkzaamheden in de winkel op te pakkenIn de toekomst zie jij jezelf als Store Manager van je eigen winkel Ontmoet één van onze Assistent Store Managers en lees hier meer over de functie.

WAT JIJ MEENEEMT Ervaring in leiderschap, het motiveren en het ontwikkelen van een teamJe bent inspirerend en communicatief vaardig waardoor je een positieve werksfeer creëertJe wil graag verantwoordelijkheid nemen voor de klantenservice en de resultaten in jouw winkelJe weet van aanpakken: je houdt het hoofd koel en geeft richting aan je team, ook in stressvolle situatiesJe streeft altijd naar verbetering van jouw resultaten en herpakt jezelf weer na een tegenslagJe geniet van een vrije dag doordeweeks, zodat je in het weekend klaar kunt staan voor onze klanten en jouw teamJe bent een vakbekwame verkoper en wordt enthousiast van verkopenIs dit jouw volgende uitdaging? Solliciteer vandaag nog!

Voor advies of vragen kan je ons een e-mail sturen naar: HRNL@jysk.com. Wij helpen je graag!

Ons wervingsproces in Nederland:

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk in contact te komen met jou. We maken gebruik van een tweetal testen in ons wervingsproces om zo een nog beter beeld te krijgen van jou als sollicitant. Hierna voeren wij altijd minimaal één sollicitatiegesprek in de winkel.

  • ID: #50026557
  • State: North Dakota Oss 00000 Oss USA
  • City: Oss
  • Salary: USD TBD TBD
  • Job type: Full-time
  • Showed: 2023-05-31
  • Deadline: 2023-07-30
  • Category: Et cetera